Project Description

Dr. Daniela IACOB
Dr. Daniela IACOBMedic primar pediatru
Dr. Daniela Balea
Dr. Daniela BaleaMedic specialist pediatru
Dr. Daniela Balea a absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca in anul 2006 si a promovat examenul de rezidentiat in specialitatea Pediatrie în toamna aceluiași an.

In perioada 2007-2009 si-a desfasurat activitatea ca si medic rezident in Spitalul „Femme mere enfant” Bron, Franta, in cadrul serviciului de Hepatogastroenterologie si Nutritie pediatrica, centru de referita a bolii Wilson. Tot in aceasta perioada a colaborat si la efectuarea unor studii clinice precum si la elaborarea unor articole stiintifice.
Si-a completat activitatea ca medic rezident in Clinica Pediatrie II din Cluj Napoca. Incepand cu anul 2013 a devenit medic specialist pediatru.

Servicii

Pentru a veni in intampinarea parintilor, Physio Medica ofera consultatii medicale de specialitate adresate copiilor cu varste intre 0-18 ani:

  • Diagnosticul si tratamentul afectiunilor acute (insotite de febra, tuse, respiratie dificila/suieratoare, eruptie cutanata, varsaturi, diaree, constipatie, dureri abdominale, otalgie, cefalee, durere la mictiune etc.);
  • Ecografie cardiaca;
  • Controale periodice pentru evaluarea starii de sanatate si a dezvoltarii psihomotorii a sugarului, copilului si adolescentului;
  • Evaluarea parametrilor de crestere si dezvoltare;
  • Servicii profilactice (profilaxia bolilor de nutritie, consiliere vaccinare);
  • Recomandarea in scop diagnostic a investigatiilor paraclinice si imagistice;
  • Colaborare interdisciplinara in cadrul clinicii cu specialisti ORL (screening audiologic neonatal, evaluare nou-nascuti si sugari cu factori de risc pentru surditate), neurologie pediatrica;

   PROGRAMUL NOSTRU

Luni-Vineri 8:00 – 20:00
Sambata-Duminica inchis

   ADRESA

   SPECIALITATILE NOASTRE

Formular pentru programare

Puteti solicita o programare oricand – 24 de ore zi, 7 zile pe saptamana. In cazul in care receptia este in afara programului de lucru, vom face tot posibilul sa raspundem mesajelor dumneavoastra in cel mai scurt timp.