Project Description

Dr. Dan COSMA
Dr. Dan COSMAMedic primar ortopedie pediatrica
Dr. Dan VASILESCU
Dr. Dan VASILESCUMedic specialist radiologie-imagistica medicala
Dr. Andrei MAXIM
Dr. Andrei MAXIMMedic Specialist Ortopedie-Traumatologie

Despre ortopedia pediatrica

Ortopedia pediatrica este specialitatea medico-chirurgicala care se ocupa de diagnosticarea si tratarea afectiunilor sistemului osteoarticular si musculoligamentar. Acestea pot fi congenitale (ex. deformari ale coloanei, luxatie congenitala de sold, osteogenesis imperfecta etc.), posttraumatice (fracturi, entorse, luxatii, rupturi musculare, rupturi de menisc etc.), degenerative (ex. coxartroza, gonartroza), inflamatorii (ex. periartrita scapulohumerala), tulburari de statica vertebrala, monturi, tumori beningne si maligne osoase si de tesut conjunctiv etc

Serviciile noastre

In clinica noastra se urmareste depistarea precoce a malformatiilor congenitale, diagnosticul si tratamentul devierilor de coloana vertebrala:

  • Cifoze;
  • Scolioze;
  • Cifoscolioze;
  • Leziuni post-traumatice;
  • Manifestarilor ortopedice din cadrul afectiunilor neurologice ale copiilor.

Oferim tratament in regim ambulator devierile piciorului malformat var-equin, malformatii congenitale osteo-articulare, sechele post-traumatice si tumori, ale copiilor cu varste de la câteva luni pana la 18 ani. Mai tratam, prin metode moderne, alungiri si relaxari de membre.

Activitatea departamentului este coordonata de Dr. Dan Cosma.

   PROGRAMUL NOSTRU

Luni-Vineri 8:00 – 20:00
Sambata-Duminica inchis

office@physiomedica.ro

   ADRESA

   SPECIALITATILE NOASTRE

Formular pentru programare

Puteti solicita o programare oricand – 24 de ore zi, 7 zile pe saptamana. In cazul in care receptia este in afara programului de lucru, vom face tot posibilul sa raspundem mesajelor dumneavoastra in cel mai scurt timp.