Project Description

Dr. Horatiu BADIU
Dr. Horatiu BADIUMedic specialist ortopedie-traumatologie
Dr. Andrei MAXIM
Dr. Andrei MAXIMMedic Specialist Ortopedie-Traumatologie

Despre ortopedie-traumatologie

Ortopedia-traumatologia este specialitatea care acopera patologia aparatului locomotor de la afectiuni degenerative (artroze, deformatii dobandite) la afectiuni traumatice (fracturi, entorse, luxatii).
Clinica noasta ofera consultanta specializata in acest domeniu pentru diagnosticarea si tratamentul acestor afectiuni in colaborare cu dr. Horatiu Badiu, medic ortoped-traumatolog, supraspecializat in chirurgia artroscopica.
Artroscopia reprezinta o tehnica chirurgicala minim invaziva utilizata in tratarea patologiilor articulare( leziuni meniscale si ligamentare, condromalacii, leziuni labrale si ale coafei rotatorilor), avand avantajul unor riscuri chirurgicale minime si recuperare postoperatorie rapida.
In clinica noastra puteti beneficia de metode terapeutice precum infiltratii intraarticulare, loco-regionale si intratecal-tendinoase sub control ecografic, imobilizari ale membrelor in aparate gipsate si de rasina sintetica, bandaje specifice.

   PROGRAMUL NOSTRU

Luni-Vineri 8:00 – 20:00
Sambata-Duminica inchis

office@physiomedica.ro

   ADRESA

   SPECIALITATILE NOASTRE

Formular pentru programare

Puteti solicita o programare oricand – 24 de ore zi, 7 zile pe saptamana. In cazul in care receptia este in afara programului de lucru, vom face tot posibilul sa raspundem mesajelor dumneavoastra in cel mai scurt timp.