fbpx
Clinica Physiomedica dispune de aparatura de ultima generatie in tratamentele de recuperare.

Pediatrie

Pentru a veni in intampinarea parintilor, clinica Physiomedica ofera consultatii medicale de specialitate adresate copiilor cu varste intre 0-18 ani
#pediatru cluj

Dacă ești în căutarea unei clinici medicale specializate pentru copii in Cluj-Napoca, ai nimerit fix unde trebuie! La clinica Physiomedica, suntem aici pentru a oferi îngrijire de calitate celor mici, sub îndrumarea excelentă a Dr. Daniela Balea, medic specialist pediatru și expert în sănătatea copiilor.

Cu o experiență vastă în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor specifice copiilor, Dr. Balea pune la dispoziție o abordare personalizată, luând în considerare cu atenție nevoile specifice ale fiecărui copil. Fie că este vorba despre febră, tuse, probleme respiratorii sau orice altă întrebare legată de sănătatea micuțului tău, suntem aici pentru a oferi ajutorul necesar.

În cadrul clinicii noastre, beneficiati de servicii variate, precum ecografii cardiace, pentru o evaluare detaliată a sănătății inimii celor mici. Astfel, avem posibilitatea de a depista eventualele probleme într-un stadiu incipient, asigurându-ne că intervenim prompt și eficient.

#pediatrie cluj

Organizăm controale periodice pentru a monitoriza atent starea de sănătate și dezvoltarea psihomotorie a sugarilor, copiilor și adolescenților. Evaluările regulate sunt esențiale pentru a identifica și aborda orice aspect al sănătății copilului tău într-un mod preventiv și eficient.

Ne preocupă în mod deosebit progresul fizic și psihomotor al copiilor, iar evaluarea parametrilor de creștere și dezvoltare face parte din serviciile noastre.

Împreună cu Dr. Daniela Balea și echipa noastră, oferim și servicii profilactice, concentrându-ne pe prevenirea bolilor de nutritie și oferind consiliere vaccinare pentru a asigura protecția optimă împotriva unor afecțiuni cu potențial grav.

 

dr balea daniela pediatru

Cu o inimă plină de empatie și o dragoste neîntreruptă pentru copii, doamna doctor Daniela Balea se evidențiază ca un medic specialist pediatru cu o carieră remarcabilă în domeniul sănătății celor mici.
Doamna doctor Balea este o prezență dedicată și blândă în cadrul echipei de medici de la PhysioMedica încă din martie 2019, iar angajamentul ei rămâne fără echivoc.

Doamna doctor Balea nu s-a oprit niciodată din căutarea cunoașterii și a perfecționării sale. A participat la numeroase cursuri și a obținut atestate pentru a se asigura că poate oferi copiilor cele mai bune tratamente, întotdeauna la curent cu cele mai recente descoperiri medicale.

Participarea la congrese medicale și evenimente naționale și internaționale este o dovadă a angajamentului său față de dezvoltarea continuă.

Cu o experienta profesionala vasta este o resursă neprețuită în domeniul pediatriei, iar angajamentul ei dedicat contribuie la sănătatea și fericirea copiilor care calca pragul clinicii Physiomedica.

Rezumatul educației și formării profesionale a doamnei doctor Daniela Balea include:

 • Absolvirea Facultății de Medicină Generală la Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu", Cluj-Napoca, România, în perioada 2000 - 2006.
 • Medic rezident la Spitalul Femme Mere Enfant , Lyon Franta, mai 2007-aprilie 2009
 • Medic rezident la SpitalulClinic de Urgenta pentru Copii, Cluj mai 2009-oct 2013
 • Atestat de Formare Specializată (AFS) în Pediatrie de la Universitatea Claude Bernard Lyon I, Lyon, Franța, între mai 2007 și aprilie 2009.
 • Atestat pentru participarea la al 30-lea Congres al Grupului Francofon de Hepatologie, Gastroenterologie și Nutriție Pediatrică din Rennes, Franța, în mai 2009.
 • Diplomă pentru Ciclul de Conferințe de Gemoterapie de la Asociația Română de Gemoterapie și Homeopatie, între 07/11/2014 și 22/11/2014.
 • Atestat pentru participarea la al 36-lea Congres al Grupului Francofon de Hepatologie, Gastroenterologie și Nutriție Pediatrică din Lyon, între 26/03/2015 și 28/03/2015.
placeholder doctor 1

Dr. Purel Anamaria

Medic specialist Pediatrie
Ovidiu Cornel Petrut
Ovidiu Cornel Petrut
2023-08-05
Experiența în cadrul clinicii Physio Medica a fost una foarte plăcută lucrând cu dnu fizioterapeut Claudiu pe care îl recomand cu toată încrederea .
Dragos Anca
Dragos Anca
2023-07-10
Vreau sa ii multumesc domnului Octavian Olariu și echipei sale pentru rezolvarea problemei mele ,sunt o echipa extraordinar de frumoasa și cu un suflet mare ,le multumesc încă o data pentru ajutor ,fără ei nu as fii reușit sa ajung la un asemenea progres ,RECOMAND CU TOATĂ ÎNCREDEREA
Razvan Dragomir
Razvan Dragomir
2023-05-19
Recomand in totalitate clinica Physiomedica. Am fost la domnul Octavian, iar recuperarea a fost usoara si de scurta durata. 5 stars :)
Nastasia Pop
Nastasia Pop
2023-03-23
Coincidență sau nu, am pășit în incinta clinicii chiar pe data de 8 martie! Toate doamnele cu care am intrat în contact erau pe metereze! Consultația la d-na doctor Cristina Andronache a început imediat ce am sosit (programarea o aveam pentru orele 12. Apoi am început deja procedurile recomandate! Fetele Valentina și Teodora au fost foarte drăguțe tot timpul. Recomand cu căldură aceste doamne minunate! Peste șase luni voi reveni! Vă mulțumesc și vă doresc succes!

Serviciile de pediatrie sunt acum disponibile gratuit pentru copiii cu vârste între 0 și 18 ani, prin intermediul asigurării private Signal Iduna.

Solicitati o programare

Nu ezitați să ne contactați pentru a obține mai multe informații despre cum puteți beneficia de această ofertă și să stabiliți programarea pentru copilul dumneavoastră. La clinica Physiomedica, suntem aici pentru voi, cu dragoste și grijă pentru micuții voștri!

#pediatrie cluj

 1. Consultații regulate de rutină:

  • Programările regulate pentru verificări de rutină și vaccinări sunt esențiale pentru a monitoriza dezvoltarea și sănătatea copilului tău.
 2. Simptome ale unei boli:

  • Dacă copilul are febră persistentă, durere severă, oboseală extremă sau alte simptome neobișnuite, este indicat să consulți un medic.
 3. Probleme respiratorii:

  • Dificultăți de respirație, respirație șuierătoare sau alte probleme respiratorii pot necesita o evaluare medicală imediată.
 4. Infecții:

  • Infecții ale urechii, gâtului, ochilor sau alte tipuri de infecții necesită adesea tratament medical.
 5. Probleme digestive:

  • Dacă copilul are probleme digestive, cum ar fi diaree persistentă, vărsături sau refuzul alimentației, este indicat să ceri sfatul medicului.
 6. Probleme de creștere și dezvoltare:

  • Dacă observi întârzieri în dezvoltarea fizică sau cognitivă a copilului, este important să consulți un medic pentru evaluare și îndrumare.
 7. Probleme de comportament sau emoționale:

  • Modificări semnificative în comportamentul sau starea emoțională a copilului pot necesita evaluare și consiliere specializată.
 8. Alergii și intoleranțe alimentare:

  • Dacă există suspiciuni de alergii alimentare sau intoleranțe, medicul poate recomanda teste și oferi sfaturi despre gestionarea acestor probleme.
 9. Probleme dermatologice:

  • Problemele pielii, cum ar fi erupțiile cutanate persistente, eczemele sau infecțiile pielii, necesită evaluare și tratament.
 10. Probleme de somn:

  • Dacă copilul întâmpină dificultăți în ceea ce privește somnul sau are tulburări de somn persistente, este indicat să consulți un medic pediatru.
Solicitati o programare

10 motive comune pentru a merge la pediatru

Cunosti pe cineva interesat de serviciile noastre?

Clinica Physiomedica

Calea Floresti 2B, Cluj-Napoca
pencilcrosschevron-down
Cu ce va putem ajuta?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram