fbpx
Clinica Physiomedica dispune de aparatura de ultima generatie in tratamentele de recuperare.

Ortopedie - Traumatologie

Clinica Physiomedica ofera consultanta specializata in domeniul ortopedie-traumatologie  pentru diagnosticarea si tratamentul afectiunilor in colaborare cu dr. Horatiu Badiu, medic ortoped-traumatolog, supraspecializat in chirurgia artroscopica si Dr. Andrei Maxim, medic specialist ortoped.

#ortopedie cluj

Medici ortopedie

dr horatiu badiu ortopedie traumatologie

Dr. Horatiu Badiu

Medic specialist ortopedie-traumatologie
dr andrei maxim Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie

Dr. Andrei Maxim

Medic specialist ortopedie traumatologie si ortopedie pediatrica

Servicii ortopedie

Ortopedia-traumatologia este specialitatea care acopera patologia aparatului locomotor de la afectiuni degenerative (artroze, deformatii dobandite) la afectiuni traumatice (fracturi, entorse, luxatii).

Clinica Physiomedica ofera consultanta specializata in acest domeniu pentru diagnosticarea si tratamentul acestor afectiuni in colaborare cu dr. Horatiu Badiu, medic ortoped-traumatolog, supraspecializat in chirurgia artroscopica.

Artroscopia reprezinta o tehnica chirurgicala minim invaziva utilizata in tratarea patologiilor articulare ( leziuni meniscale si ligamentare, condromalacii, leziuni labrale si ale coafei rotatorilor), avand avantajul unor riscuri chirurgicale minime si recuperare postoperatorie rapida.

In clinica noastra puteti beneficia de metode terapeutice precum infiltratii intraarticulare, loco-regionale si intratecal-tendinoase sub control ecografic, imobilizari ale membrelor in aparate gipsate si de rasina sintetica, bandaje specifice.

programari telefon

Programari rapide


Puteti solicita o programare oricand – 24 de ore zi, 7 zile pe saptamana.
In cazul in care receptia este in afara programului de lucru, vom face tot posibilul sa raspundem mesajelor dumneavoastra in cel mai scurt timp.
PROGRAMARI

Clinica Physiomedica

Calea Floresti 2B, Cluj-Napoca

Copyright © 2021 Clinica Physiomedica. Toate drepturile rezervate. | GDPR

.

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram