octavian olariu kinetoterapeut

Octavian Olariu

Kinetoterapeut
Solicitati o programare

Parerile pacientilor

[site_reviews_form]
[site_reviews]

Kinetoterapeut Octavian Olariu

Octavian Olariu are o experiență vastă de peste 20 de ani în acest domeniu. El este, de asemenea, corespondentul României la Federația Internațională a Societăților de Terapie a Mâinii.

Fiind primul câștigător al bursei Dorothy B. Kaufman Scholarship în 2006, în Philadelphia, SUA, Octavian este implicat în diverse proiecte de cercetare în domeniul terapiei mâinii. Aceste proiecte sunt însoțite de o serie de articole științifice publicate în reviste specializate, recunoscute internațional.

În intervalul 2004-2008, Octavian a făcut parte din echipa de organizare a primelor patru Cursuri Internaționale de Chirurgie și Terapie a Mâinii din România. Activitatea sa profesională și de cercetare este constant susținută prin participarea sa ca lector invitat la Congrese și Conferințe Naționale și Internaționale în domeniul terapiei mâinii. De asemenea, a fost organizator al mai multor workshop-uri în acest domeniu.

În plus, acesta deține poziția de Președinte al Colegiului Fizioterapeuților Cluj - Bistrița Năsăud și ocupă rolul de Cenzor în cadrul Societății Române de Chirurgie a Mâinii. De asemenea, el este membru al mai multor asociații profesionale de profil, inclusiv American Association of Hand Therapy, European Federation of Societies for Hand Therapy și Societatea Română de Limfedem.

 

Cunosti pe cineva interesat de serviciile noastre?

Clinica Physiomedica

Calea Floresti 2B, Cluj-Napoca
pencilcrosschevron-down
Cu ce va putem ajuta?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram