dr horatiu badiu ortopedie traumatologie

Dr. Horatiu Badiu

Medic primar ortoped, cu  supraspecializare în
chirurgia artroscopică și traumatologia sportivă
Solicitati o programare

Parerile pacientilor

[site_reviews_form]
[site_reviews]

Dr. Horatiu Badiu - Experienta profesionala

Dr. Horațiu Badiu, medic primar ortoped, cu  supraspecializare în chirurgia artroscopică și traumatologia sportivă. Interesele lui pentru ortopedie și traumatologie își au originea în inspirația unei pasiuni cultivate sistematic de-a lungul activității sale profesionale. Această pasiune îl conduce către specializări continue, atât în țară, cât și în străinătate, ca un curs firesc în evoluția tehnologică a domeniului și din respect pentru toți pacienții săi.

Studii

Este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ‘’Iuliu Hatieganu’’ Cluj Napoca, în promoția 2011. Între anii 2012-2016 a urmat pregătirea în specialitatea Ortopedie Traumatologie ca medic rezident. Între 2017 – 2022 a devenit medic specialist în ortopedie traumatologie. În luna iunie 2022 a susținut examenul de primariat, astfel primind titlul de medic primar ortopedie-traumatologie.

Experiență și Competențe

Pe parcursul timpului, a acumulat o vastă experiență în tratamentul chirurgical artroscopic al afecțiunilor genunchiului, umărului și gleznei – leziuni multiligamentare (ligament incrucisat anterior , posterior și colaterale), leziuni meniscale, rupturi ale coafei rotatorilor, luxații recidivante, diferite patologii ale cartilajului articular. Tratamentul chirurgical al fracturilor membrelor, rupturi de tendoane și alte afecțiuni sportive fac parte din competențele sale. Are experiență în corecții ale deformatiilor antepiciorului (monturi) și în efectuarea artroplastiilor de șold și genunchi.

Pregătire în Centre Medicale de Renume

A beneficiat de pregătire și stagii în centre medicale renumite, precum Clinica Acibadem – Istanbul, Spitalul Hautepierre – Strasbourg, Spitalul Ortopedic Speising – Viena, Spitalele de Ortopedie din Ljubljana, Bratislava și Zagreb, Centrul Medical Smith&Nephew Londra (Watford), UK.

 

Cunosti pe cineva interesat de serviciile noastre?

Clinica Physiomedica

Calea Floresti 2B, Cluj-Napoca
pencilcrosschevron-down
Cu ce va putem ajuta?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram