dr dan vasilescu imagistica medicala

Dr. Dan Vasilescu

Medic specialist în radiologie-imagistică medicală
Solicitati o programare

Parerile pacientilor

[site_reviews_form]
[site_reviews]

Despre Dr. Dan Vasilescu

Când a vorbit despre alegerea sa pentru această specializare, a spus: "Înainte de a termina facultatea de Medicină, am absolvit prima promoție a Colegiului de Imagistică. Aici am dezvoltat pasiunea pentru radiologie și imagistică, poate chiar din copilărie. Mama mă lua cu ea la controale, iar la Radiologie găseam un refugiu. Tehnicianul radiolog, "tanti Mara", era cea mai bună prietenă a mea."

"Îmi amintesc cât de mult îmi plăcea mirosul substanțelor folosite pentru dezvoltarea filmelor fotografice. Dragostea pentru a lucra cu copiii, pe care o împărtășesc cu mama mea, a fost evidentă. Acum înțeleg mai bine. Mama era fascinată și fericită când vorbea despre copii și încă este, ajutându-i pe cei mici pacienți. Aceștia sunt cei mai sinceri și calzi."

Găsiți pe Dr. Dan Vasilescu vesel și zâmbitor la Clinica Physiomedica din Cluj-Napoca, întotdeauna pregătit să ofere ajutor în momentul în care un copil are nevoie de o ecografie de șold.

Cunosti pe cineva interesat de serviciile noastre?

Clinica Physiomedica

Calea Floresti 2B, Cluj-Napoca
pencilcrosschevron-down
Cu ce va putem ajuta?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram