fbpx

Programari rapide

Date de contact

Doriti sa faceti o programare? Personalul nostru va sta la dispozitie cu informatii despre serviciile noastre.
Puteti solicita o programare oricand – 24 de ore zi, 7 zile pe saptamana. In cazul in care receptia este in afara programului de lucru, vom face tot posibilul sa raspundem mesajelor dumneavoastra in cel mai scurt timp.


Cu ce va putem ajuta?

Detalii pe scurt despre afectiunea de care suferiti. Puteti solicita telefonic orarul medicilor nostri. Clinica Physio Medica prioritizeaza urgentele medicale.


Prin trimiterea acestui formular accept Termenii si Conditiile. Datele personale vor fi folosite doar pentru a va contacta ca urmare a acestei solicitari.

Clinica Physio Medica, Cluj-Napoca se afla in cartierul Manastur, pe strada Calea Floresti Nr. 2B (Bloc A2B) la parter, chiar in intersectia strazilor Plopilor si Calea Floresti. Cele mai importante puncte de reper sunt podul Calvaria si biserica ce poarta acelasi nume.

Daca veti sosi cu autovehicului personal, puteti beneficia de numeroasele locuri publice de parcare din apropiere. Atentie insa la incadrarea pe benzile de circulatie, deoarece clinica noastra se afla in paralel cu podul Calvaria.

 

programari telefon

Programari rapide


Puteti solicita o programare oricand – 24 de ore zi, 7 zile pe saptamana.
In cazul in care receptia este in afara programului de lucru, vom face tot posibilul sa raspundem mesajelor dumneavoastra in cel mai scurt timp.
PROGRAMARI

Clinica Physiomedica

Calea Floresti 2B, Cluj-Napoca

Copyright © 2021 Clinica Physiomedica. Toate drepturile rezervate. | GDPR

.

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram